Title with Text and Buttons

Culinair genieten

Voor het bespreken van uw feest vragen wij u vooraf een telefonische afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Dank u!

Breugheliaans buffet

Voorstel 1
- Gehaktballen met wortelmoes
- Knakworst en hammetjes met zuurkool en aardappelen
- Savooipuree
- Konijn, zoetzuur, met fruit
- Bloedworst met appelmoes en zwart brood

Voorstel 2
- Erwtensoep met spekjes
- Kippenbout met fruit
- Braadworst met broccolimix en gebakken patatten
- Rijstpap

Voorstel 3
- Varkenspootjes in tomatensaus
- Varkensgebraad met champignonsaus
- Spruitjes met rookworst
- Erwten en wortelen
- Gebakken aardappelen met spek en ui

Koud boerenbuffet

Kaas
Kip-kap
Spek
Boerenhesp
Worst
Paté met ajuinconfituur
Kippenbouten
Slaschotel
Appelmoes
Mosterd
Zwart brood
Rozijnennotenbrood

Koud en warm boerenbuffet

Warm
Varkensgebraad met champignons
Gehaktballetjes in tomatensaus
Zuurkool met rookworst en spek
Aardappelpuree
Boontjes

Koud
Ovenspek
Kip-kap
Boerenhesp
Hoevepaté met uienconfituur en brood

Hapjes

Koud
- kuipje parma met meloen
- kuipje met grijze garnaaltjes en 1000-eilandensaus
- Kuipje met haringfilet in currysaus
- toastjes met slaatjes en gegarneerd
- mini-tomaat garnaal
- lepelhapje gerookte zalm
- mini-bordje met gerookte forelfilet
- Italiaans spiesje : mozarella, olijf en zongedroogde tomaat
- lepelhapje carpaccio
- borrelglaasje met Spaanse mosseltjes
- scampisaté met kerstomaat en verse ananas
- bordje met wildpaté, ajuinconfituur en rozijnennotenbrood
- bordje met gebraiseerde eendenborstfilet gevuld met foie-gras, met olijvenbrood

Warm
- mini-quiche
- mini-vidé van vis of van kip
- gepaneerde champignons
- borreltje kip-mihoen
- scampi in filodeeg
- mini-pizza, mini-kippenboutje, Oosterse saté, mini-kipsaté
- scampi lepelhapje
- soepje bv. mosselsoep, vissoep, Agnes-Sorelsoep…

Italiaans buffet

Pastabuffet 1
Lasagne
Penne met kaassaus en kip
Spirelli met een kruidige tomatensaus met ganda-ham
Gemalen kaas, Boter, -Kruidenboter, Foccaccia, -Ciabatta
Warm geleverd in chafing-dishes

Pastabuffet 2
Lasagne
Spirelli tricolore met kip
Vegetarische penne (met groentemengeling en tomaat)
Tagliatelle met scampi
Gemalen kaas, Boter, -Kruidenboter, Foccaccia, -Ciabatta
Warm geleverd in chafing-dishes

Pastabuffet 3
Italiaans slaatje als voorgerecht (Italiaanse tomaat, parma, mozarella, zongedroogde tomaat, olijven, balsamico-vinaigrette)
Lasagne
Tagliatelle met een romig vissausje (met scampi)
Tortelloni met kaas en spinazie
Tiramisu
Gemalen kaas, Boter, -Kruidenboter, Foccaccia, -Ciabatta
Warm geleverd in chafing-dishes

Traiteur

Voorgerechten

Salade van gerookte eendenborst
Zalmcocktail
Tomaat - garnaal
Italiaanse gerookte zalm
Noorse visschotel
Kipfilet sinaascocktail
Parma meloen
Tongrolletje met 1000-eilandensaus
Visslaatje (tongrolletje, scampi, garnalen)
Scampi’s in gerookte zalm met groene asperges 

Soepen

Crème Andalouse
Parijse uiensoep
Kervelroomsoep
Champignonroomsoep
Waterkersroomsoep
Bloemkoolroomsoep met reepjes gepelde paprika
Koninginnensoep
Agnes-Sorelroomsoep
Tomatenroomsoep
Consommé Célestine
Broccoliroomsoep
Komkommerroomsoep
Preiroomsoep met gerookte zalm
Wortelroomsoep met gerookte heilbot
Aspergesoep
Bretoense vissoep
Goulashsoep
Minestronesoep
Witloofroomsoep met gerookt spek
Erwtensoep met worst
Kreeftensoep

Tussengerechten

Zalmfilet in champagnesaus
Tongreepjes met scampi in lichte kerrieroom
Visschelp met Mornay-saus
Hartelijk kiphapje in roomboterbladerdeeg
Visvidé “Veeweyde”
Tongrolletje met wortelpuree en spinazie

Hoofdgerechten

Kalfsgebraad cognacroomsaus
Kalkoenfilet kruidenkaassaus
Kipfilet groenteroomsaus
Parelhoenfilet sinaasappelsaus
Varkenshaas cognacroomsaus
Eendenborstfilet roze pepersaus
Tongrolletjes, gevuld met scampi in kerrieroom
Lamsfilet in dragonsaus
Varkensgebraad in Orloffssaus
Konijnenbouten zoetzuur
Kipfilet gevuld met Oud-Brugge en broccoli
Kipfilet gevuld met ricotta en spinazie
Lamskroontje met marjolein en look
Varkenshaasje, gevuld met scampi’s
Kalfs filet pure
Kipfilet arrabiata
Ardeens gebraad
Kalkoensteak champignonroomsaus

Desserts

Advocaatchantilly
Chantilly chocomousse
Tiramisu
Chocomousse
Soufflé glacé au Grand Marnier
Vers fruit San Remo
Chocoladekuipje met advocaatroom en chocomousse
Italiaanse kaascrème met advokaat (zomerse tiramisu)
Chocoladeroom
Flambé

Algemeen

Al onze gerechten zijn voorzien van de nodige garnituren, zoals groenten, aardappelvariëteiten, broodjes, boter....
Voor gerechten, warm aan huis geleverd, en het gebruik van de chafing-dishes, wordt een meerprijs aangerekend van 1,5 euro per persoon.
Hierboven vermeld, staan slechts voorbeelden. Andere gerechten, koude of warme buffetten zijn altijd bespreekbaar.

Koud buffet

Buffet 1
gekookte roze zalm
tomaat - garnaal (met grijze garnalen)
gekookte hesp met asperges
kippenboutje met vers fruit
varkensgebraad
parma meloen
gefarceerde eitjes

Buffet 2
kipfilet met gembersinaassaus
gekookte hesp met asperges
kalkoenfilet
gerookte spekjes
gehaktballetjes
paté van de chef met uienconfituur
varkenshaasje
gefarceerde eitjes

Buffet 3
gekookte roze zalm
tomaat - garnaal
scampi’s
gerookte forelfilet
rivierkreeftjes
kippenboutje met vers fruit
gekookte hesp met asperges
parma met meloen
varkenshaasje
gefarceerde eitjes  

Buffet 4
gekookte roze zalm
gerookte zalm
C-tomaat-garnaal
C-tomaat-krabsalade
scampi
tongrolletje met 1000-eilandensaus
gerookte forelfilet
gepelde rivierkreeftjes
kipfilet met gembercocktail
gekookte hesp met asperges
parma met meloen
varkenshaasje
eitjes met forelkaviaar

Al onze koude buffetten zijn voorzien van verse groenten, aardappelsalade, vers fruit, cocktailsaus, tartaarsaus, broodjesassortiment en botertjes.
Andere combinaties dan hierboven zijn steeds bespreekbaar.

Barbeque

tongrolpapillot
zalmpapillot
scampibrochet (6 stuks)
scampibrochet (3 stuks)
saté
kipsaté
souvlaki
boerenbrochet
witte worst
chipolata
barbecueworst
kippenbout
kippenvleugelbrochet
gemarineerde kippenkotelet
kippenchipolata
spare-rib
gemarineerd spek
spekfakkel
varkenshaasmedaillon
varkenshaasbrochet
steak
kotelet
lamsfiletbrochet
lamskotelet
mergueze-worstjes
kreeft (verschillende gewichten)

Wat eten we erbij :
sla, tomaten, komkommer, boontjes, wortelen, witte kool, rode kool, aardappelsla, pastasla, cocktailsaus, tartaar, zigeunersaus, broodjes

Niet inbegrepen :
bakken, houtskool, aanmaakvloeistof, chafing-dishes…